tisdag 14 augusti 2012

Twinkle ett steg till...

...men inte färdigt än!


Idag (läs igår) bangade jag ur... tre dagar vid maskinen blev bara föör mycket! Ska inte jag...vuxna människan förstå det?? Sen 2007 på hösten har jag varit mer eller mindre en skugga av mig själv... plågad av huvudvärk som inte varit av denna världen. Så småningom fick jag hjälp... som fungerade och har sen så sakta tagit mig upp i ljuset igen  till den nivå jag lever med idag. De här senaste dagarna hade jag aldrig trott att jag skulle få uppleva... att kunna vara så alert och kunna jobba på så var som en dröm. Men jag tog i för hårt och idag har jag inte gjort många knop... även om jag inte varit slagen till slant. Men jag kanske har lärt mig något nu då?!

Täcket är färdigt så när som på avslutningskanten  (binding) och lite kviltning på ramen så det finns väl hopp framåt julen att det ska vara färdigt då!! Näe förresten... jag ska på sysöndag med Quiltgruppen "Quiltkramarna" som vi kallar oss och då kan jag nog göra färdigt... om jag hinner för allt prat vi har att ta oss igenom  :D

Nu är det sängen som gäller och sen en ny dag i morgon.

Kram
Bibbi

11 kommentarer:

 1. Så fint det blir.
  Men, men, ta det försiktigt. Bättre att täcket blir klart så småningom utan ont i huvudet.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack... det blir fint. Jag tar det lilla lugna ett tag... men mycket ligger på.
   Men ibland måste man ju lyssna på kroppen!
   Kram

   Radera
 2. Oj, Bibbi!
  Har för mig att du brukar komma med goda råd till mig om det där...
  Fast jag vet ju hur det är:
  Man vill SÅ gärna lite till och lite till och sedan har man ramlat över "stupet" och får bittert ångra!!!
  Ta nu hand om dig!!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde ju skriva att det blir fint, men det är ju så självklart!!!!
   kram igen!

   Radera
  2. Ingen Fara... jag överlever... är ju ett maskrosbarn! Det är ju så som du säger... lätt att oroa dig för andra och inte ta hand om sig själv. Men kanske lär jag mig i mitt sjuttionde årtionde eller så :D. nu har jag vilat i två dagar och idag blir det lite annat.
   Ta hand om dig du med
   Kram

   Radera
 3. Täcket blir fantastiskt fint och du behöver inte göra klart det på sekunden, när kroppen säger ifrån. Det är lätt att bli för entusiastisk, det förstår jag, för det är ju såklart hur kul som helst att se det där växa fram under dina händer.

  Men var rädd om dej nu!
  Kram och kli!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt... men färdigt ska det bli... snart! Nog är det lätt att det drar iväg när man gör nåt roligt, men man får ju betala och det fort!!

   Var rädd om dig du med!
   Kram

   Radera
 4. Ahh men Bibbi, tänk dig för lite, det kommer flera dagar, fast man kanske inte tror det när man är igång o har roligt... Vila några dagar nu...det blir jättesnyggt! Kram..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland tror man visst att dagarna är på väg att ta slut :D Nu känns det bättre och jag kan kära på lite igen med allt som väntar!
   Fint blir det att få byta ut våra håriga filtar en efter en!
   Kram

   Radera
 5. Inte är det lätt att komma ihåg att ta det lugnt när det går bra, man har flyt och framför allt när man har skoj! Sköt om dig nu så att du kan avsluta täcket, för det blir verkligen fint! Kramar Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. nu har jag gjort andra saker i flera dagar så nu känns det bättre igen... så det ska bli färdigt snart!
   Kram

   Radera